Συγκλονίζει ο ΜακΓκρέιντι : Ο Κόμπι Μπράιαντ μού είχε πει πως θέλει να πεθάνει νέος
Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι μίλησε στο ESPN για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ, τονίζοντας ότι ήταν κάτι παραπάνω από φίλος του, ενώ προχώρησε και σε μια σημαντική αποκάλυψη του ίδιου του Κόμπε
O Τρέισι ΜακΓκρέιντι αποτελούσε αδερφικό φίλο του Κόμπι Μπράιαντ και σε συνέντευξη που παραχώρησε για τον αδικοχαμένο θρύλο του ΝΒΑ λύγισε.
Ο τρομερός σουτέρ των Ρόκετς μίλησε στο ESPN για τον Κόμπι και τα λόγια του συγκλονίζουν, με τον ΜακΓκρέιντι μάλιστα να αποκαλύπτει πως ο σούπερ σταρ των Λέικερς του είχε πει ότι θέλει να πεθάνει νέος.
Παράλληλα, ο ΜακΓκρέιντι αναφέρθηκε στην κόρη του Κόμπι, Τζιάνα η οποία επίσης επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο και τόνισε ότι είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνον.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τ-Mac:
«Είχαμε μία σύνδεση που ίσως ελάχιστοι είχαν μεταξύ τους. Υπήρχε ένα δέσιμο από την αρχή. Βλέπαμε βίντεο μαζί, τον Μάικλ Τζόρνταν να παίζει. Προσπαθούσα να μάθει κινήσεις του Μάικλ» αναφέρει ο ΜακΓκρέιντι αρχικά:
«Το είχε πει, είναι αλήθεια. Δικά του λόγια: Θέλω να πεθάνω νέος. Σκέφτηκα είναι τρελός. Θέλω να περάσω στην αθανασία μου είπε. Θα ήθελα να κάνω καλύτερη καριέρα από τον Μάικλ Τζόρνταν. Ήρθε η γυναίκα μου και μου είπε τα νέα και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είμαι διαλυμένος. Το είπε πραγματικά. Είναι τρελό. Σίγουρα η δήλωση αυτή έγινε πριν κάνει παιδιά και σίγουρα άλλαξε η σκέψη αυτή», είπε ο ΜακΓκρέιντι κλαίγοντας σχεδόν σε ολόκληρη τη συνέντευξη και ξέσπασε ακόμα περισσότερο όταν αναφέρθηκε στην άτυχη Τζιάνα, την οποία γνώριζε πολύ καλά όπως κι ολόκληρη την οικογένεια:
«Ξεκίνησε ένα χρόνο πριν από μένα. Πάντα στηριζόμουν σε αυτόν για να πάρω συμβουλές. Το έκανε συνέχεια γιατί ήμασταν αδέλφια. Ενωθήκαμε ξανά μετά την καριέρα μας όταν κάναμε παιδιά. Βγαίναμε και βλέπαμε τα παιδιά του να προπονούνται. Να παίζουν μαζί, ήταν το σπουδαιότερο πράγμα.
Η Τζίτζι ήταν χτισμένη σαν τον Κόμπι. Νόμιζα ότι έβλεπα τον ίδιο να σουτάρει fade away. Δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την κληρονομιά του. 13 χρονών θεέ μου. Θα γίνει σπουδαία του έλεγα. Η καρδιά μου πάει στη Βανέσα και τα άλλα κορίτσια. Είναι σκληρό».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι – Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του και γιατί μπορεί να γίνει η πιο «καυτή» περίπτωση του καλοκαιριού.
Ο Παναθηναϊκός μετά τις αποχωρήσεις των Γιούρτσεβεν και Χολμς θέλει να «τονώσει» το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του το καλοκαίρι και ήδη έχουν ξεκινήσει διάφορα μεταγραφικά σενάρια.