Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός, ήταν αποτελεσματικός και είχε Γκιγιέρμε
Ο Μαρτίνς άνοιξε το ροτέισον, κάποιοι βασικοί πήραν ανάσες και ο Γκιγιέρμε μας έδειξε μια φορά ακόμα γιατί είναι ο καλύτερος αμυντικός χαφ της διοργάνωσης. Έτσι παίζοντας στην επαρχία, ο Ολυμπιακός θα έχει χαρούμενες επιστροφές στον Πειραιά!
Aν αρχίσει να σκοράρει και ο Ποντένσε ποιος μπορεί άραγε να σταματήσει επιθετικά τον Ολυμπιακό.
Ο δαίμονας των ερυθρολεύκων σκόραρε μόλις στο έκτο λεπτό τρυπώνοντας στην περιοχή του Παναιτωλικού.
Μόλις το δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα για τον ποιο θεαματικό εξτρέμ της Σούπερ λίγκας.
Στον βαθμό που κάνει κι αυτό όπως κάνει τόσα και τόσα ο Ποντένσε έχει τη δυνατότητα αλλά και τη δυναμική να παρασύρει την ομάδα του σε εμφανίσεις με πολλά γκολ.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).