Η «εξυγίανση» είχε ως σημαία τη χρήση του VAR, διότι υποτίθεται ότι θα διόρθωνε τα κακώς κείμενα στις αμφισβητούμενες αποφάσεις των διαιτητών, αλλά φρόντισε να το φέρει στην Ελλάδα με τη... λειψή εκδοχή του
Η χρήση του VAR στα παιχνίδια της Superleague ήταν μία από τις «σημαίες» της… εξυγίανσης, που υποτίθεται ότι θα διόρθωνε τα κακώς κείμενα στο ποδόσφαιρο.
Διαφημίστηκε τόσο πολύ από τους… συμμάχους Δικέφαλους, την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ και την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που όλοι πίστεψαν ότι θα θεράπευε πάσα νόσο και πάσα…
Ο προηγούμενους υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς ενέκριναν και κάλυψαν το κόστος εγκατάστασης του VAR με χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Σε αντίθεση με ότι συνέβη στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που οι Λίγκες πλήρωσαν για τις υπηρεσίες του συστήματος.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!