Σκηνές πανικού επικράτησαν σε λιμάνι στη Νότια Κορέα, όταν ξέσπασε φωτιά σε δύο δεξαμενόπλοια με τους τραυματίες να έχουν φτάσει τους 18, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ιαπωνία και μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
Αξιωματούχοι την ακτοφυλακής και της πυροσβεστικής ανέφεραν νωρίτερα, ότι η φωτιά στο μεγαλύτερο μέρος της, έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Μία έκρηξη έγινε στο δεξαμενόπλοιο 25.000 τόνων Stolt Groenland με σημαία των Νήσων Κέιμαν στο λιμάνι Ούλσαν περίπου στις 10:50 το πρωί (τοπική ώρα), όπως δήλωσε ένας αξιωματικός της ακτοφυλακής.
Εντός του πλοίου βρίσκονταν 25 ναυτικοί. Μεταξύ αυτών, ναυτικοί από την Ρωσία και τις Φιλιππίνες.
Η φωτιά μεταδόθηκε και σε ένα άλλο δεξαμενόπλοιο. Πρόκειται για το 9.000 τόνων Bau Dalian με σημαία Νότιας Κορέας, που ήταν δεμένο δίπλα στο πρώτο δεξαμενόπλοιο.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.