Ο Απόλλωνας Λάρισας ξεκίνησε από εκεί που το άφησε πέρσι, με τη εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα της περσινής δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η θεσσαλική ομάδα, στην αυλαία της Super League 2, επιβλήθηκε της Κέρκυρας με σκορ 2-1 και πήρε την πρώτη νίκη στην πρεμιέρα της νεοσύστατης κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 6′ μετά από γκολ που πέτυχε ο Γκουστάβο, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Super League 2. O Απόλλων κράτησε εύκολα το υπέρ του προβάδισμα και το διεύρυνε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (48′) με τον Ναζίμ, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Οι «Φαίακες» ρίσκαραν και ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας προσωρινό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση στο 85ο λεπτό, με τον Χέρβε Νγκαν να μειώνει σε 2-1. Στα υπόλοιπα λεπτά οι γηπεδούχοι διαφύλαξαν τα μετόπισθεν και πήραν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.