Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης της τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA Champions League απέναντι στον CRVENA ZVEZDA, που θα διεξαχθεί στο «Stadion Rajko Mitic» την Τρίτη 1/10/2019 στις 21:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδας), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν, την Παρασκευή 27/9 και το Σάββατο 28/9 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.
Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.
Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 52€ και ο Τρόπος Πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οι Γουόριορς πήραν το ματς κόντρα στο Χιούστον στην παράταση (115-113), την ώρα που οι Σπερς με νέο σόου του Γουεμπανιάμα επικράτησαν των Πίστονς (121-106).
Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι συναντήθηκαν με τον Ντόναλντ Τραμπ και ο Αργεντινός μύθος της μπάλας ακούει τα εξ αμάξης από όλο το ίντερνετ για την κίνησή του να χειροκροτήσει σε κομμάτι της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν.