Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Champions League : Τα εισιτήρια για το Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

Champions League : Τα εισιτήρια για το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός

Η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσης ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους φιλάθλους σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα

H ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που θα διεξαχθεί στο «Stadion Rajko Mitic» (γνωστό και ως Μαρακανά του Βελιγραδίου) την Τρίτη 1/10/2019 (21:00 τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδας). Οι Πειραιώτες τόνισαν ότι η τιμή των εισιτηρίων είναι 52 € και ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο με μετρητά.

Αναλυτικά:

«Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Σερβία, ως εξής:

Την Τετάρτη 25/9 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VIP, 33, 14, 15, 12, 16 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 52€ και ο Τρόπος Πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024