Δυσαρεστημένος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα (2-0) από την Παρτιζάν στο ντέρμπι της Σερβίας, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου για την συνεντεύξη Τύπου μετά τον αγώνα και επέλεξε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, στη σήραγγα του σταδίου Partizana.
Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» το Βελιγράδι την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.