Η σπουδαία εμφάνιση και η επιβλητική επικράτηση του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Χουρκάτς δεν ήταν ικανή για να δώσει στην Ελλάδα τη νίκη απέναντι στην Πολωνία.
Οι Πολωνοί κέρδισαν με 2-1 το tie με την γαλανόλευκη και σφράγισαν την πρώτη θέση στον όμιλο, για την 3η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup. Η Ελλάδα αύριο (13/9) θα αντιμετωπίσει το Μονακό με στόχο τη νίκη, που θα της δώσει τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στα πλέι οφ του World Group II, που θα γίνουν τον Μάρτιο του 2020.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Καμίλ Μάχρζακ, ενώ στο δεύτερο ματς ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Χούμπερτ Χουρκάτς επίσης με 2-0 σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο διπλό, ωστόσο, που έκρινε και το tie, οι Λούκας Κούμποτ και Μάρτσιν Ματκόφσκι νίκησαν με 2-1 σετ τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη και έδωσαν στην Πολωνία τη νίκη.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος
Ο Ισπανός ρέφερι είχε σφυρίξει παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 και άφησε (1/12/19) με παράπονα τους «ερυθρόλευκους». Είναι 20ός (τελευταίος!) στους ορισμούς της La Liga, τελευταίο του ματς στις 13/2