H Ισπανία κόντρα στα προγνωστικά κέρδισε σχετικά εύκολα (81-69) την Σερβία στο παιχνίδι που έκρινε την πρώτη θέση του ομίλου. Οι «πλάβι» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο παιχνίδι και τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ταμπλό και θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή στην οκτάδα.
Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα πήρε κάθε ευθύνη, όπως και οι συμπαίκτες του, για αυτή την ήττα και παραδέχθηκε πως η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν ανώτερη.
Στην συνέχεια τόνισε πως είναι απαραίτητο να ξεχάσουν το αποτέλεσμα και να συνεχίσουν προσηλωμένοι στον στόχο τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεμάνια Μπιέλιτσα σχετικά με την σημερινή ήττα και την αναμέτρηση με την Αργεντινή:
«Ήταν καλύτεροι από εμάς σε κάθε τομέα του παιχνιδιού. Είναι μια δύσκολη ήττα, αλλά προχωράμε, είμαστε στα προημιτελικά και πρέπει να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να ξεκουραστούμε.
Δεν μπορώ να πω ότι είναι ντροπή, αλλά παίξαμε καταστροφικά. Ήμασταν έτοιμοι, αλλά μας αιφνιδίασαν σε κάποιες καταστάσεις. Εμείς φταίμε για την ήττα. Θα προετοιμαστούμε για τους προημιτελικούς, πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό όσο το δυνατόν πιο σύντομα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.
LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.