Ο Μπας Ντοστ στο ντεμπούτο του με την Άιντραχτ πέτυχε γκολ και μαζί με τον Πασιένσια έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Φρανκφούρτης με 2-1 κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Η Άιντραχτ έκανε το 2/2 στην έδρα της, καθώς επικράτησε με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga.
Η δεύτερη νίκη της Άιντραχτ στο πρωτάθλημα ήρθε με ανατροπή και τον Ντοστ να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χένινγκς στο 36′ που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μοράλες.
Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, στον αγωνιστικό χώρο μπήκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Φρανκφούρτης, ο Ντοστ και 12 λεπτά αργότερα πέτυχε γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ στη συνέχεια για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και τελικά τα κατάφεραν στο 85′. Ο Πασιένσια έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και σκόραρε για το τελικό 2-1.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στην Bundesliga:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.