Με μια λιτή ανακοίνωση η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του Δ.Σ. της ΕΡΤ, ενώ είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για τη νέα ηγεσία του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
«Συγκεκριμένα για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος» αναφέρεται, όπως είχε ενημερώσει το in.gr από το Σάββατο.
Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο υποψήφιοι έχουν θητεύσει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ο κ. Ζούλας ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής και ο κ. Γαμπρίτσος ως πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος το 2010, για σύντομο χρονικό διάστημα, επί πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.