Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ο Μπρούνο ευχαρίστησε τον Σα για το πέναλτι

Ο Μπρούνο ευχαρίστησε τον Σα για το πέναλτι

Ο Μπρούνο είπε «ευχαριστώ» στον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Ζοσέ Σα για το πέναλτι, καθώς παραλίγο να γίνει ο «μοιραίος» παίκτης στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ

Ο Βραζιλιάνος Μπρούνο πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης εναντίον της Μπασακσεχίρ. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 82΄, αλλά παραλίγο να αποδειχτεί «μοιραίος» παίκτης με το πέναλτι που υπέπεσε.

Ο Ζοσέ Σα, όμως, έπιασε το πέναλτι, «λυτρώνοντας» παράλληλα και τον πρώην παίκτη του Ατρομήτου. Μετά το παιχνίδι, λοιπόν, στα αποδυτήρια ευχαρίστησε τον Πορτογάλο, ο οποίος διόρθωσε την «γκάφα» του. Ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζει τον ποδοσφαιριστή του και προσπάθησε κατευθείαν να τον «ανεβάσει» ψυχολογικά, με τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν στα αποδυτήρια.

Η απόκρουση του Σα, επομένως, δεν χάρισε στον ομάδα απλώς μια νίκη, φτιάχνοντας και την ψυχολογία του Μπρούνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο