Φαβορί για την απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση είναι η Γκραν Κανάρια. Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «Lasprovincias», η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Έλληνα σέντερ.
Ο 35χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από την Κίνα μετά τη διετή παρουσία του στο ασιατικό πρωτάθλημα και φέρεται πως σκοπεύει να επιστρέψει πίσω στην Ισπανία.
Καθοριστικό παράγοντα για την επιθυμία του Μπουρούση αποτελεί ο Φώτης Κατσικάρης, με τους δυο άνδρες να βλέπουν με πολύ καλό μάτι μια ενδεχόμενη συνεργασία τους.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής ομάδας στην Γκραν Κανάρια, θα πρέπει να καταβληθεί και ένα συγκεκριμένο ποσό στη Μπασκόνια, καθώς οι Βάσκοι κατέχουν ακόμη τα δικαιώματά του στην Ισπανία.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!
LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.