Οι εκπρόσωποι της ελληνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο
Ποιοι αθλητές και αθλήτριες της ελληνικής κολύμβησης βρίσκονται στην αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που θα διεξαχθεί στη Νότια Κορέα (12-27 Ιουλίου)
Ολιγομελής θα είναι η ελληνική αποστολή, για τα αγωνίσματα κολύμβησης του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που θα φιλοξενηθεί στη Νότια Κορέα (12-27 Ιουλίου).
Συνολικά επτά αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν στη Γκουανγκζού, αφού, πέραν των πέντε που είχαν πιάσει από πέρυσι τα σχετικά όρια (Κριστιάν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος, Απόστολος Χρήστου, Νόρα Δράκου, Άννα Ντουντουνάκη), η ΚΟΕ αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή για τη Νότια Κορέα μόλις δύο ακόμη κολυμβητές.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Νέγρη, που πλησίασε πολύ το όριο στα 800μ. ελεύθερο, και τον «πρωτάρη» Γιάννη Γεωργαράκη, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Γκολομέεβ, Χρήστου και Βαζαίο στα 4Χ100μ. ελεύθερο (είχε νικήσει τον Χρήστο Κατραντζή τον Μάιο, στο μίτινγκ «Ακρόπολις»).
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.