Δεύτερη ημέρα προετοιμασίας στην ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο να δίνει έμφαση στην προπόνηση με μπάλα.
Ο Πορτογάλος προπονητής το απόγευμα δούλεψε με τους κιτρινόμαυρους στα Σπάτα και αύριο τους περιμένει για διπλή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο. Το πρωί στις 9.30 και το απόγευμα στις 18.00 Θεραπεία έκανε ο Χρήστος Αλμπάνης, μετά τον χθεσινό μικροτραυματισμό του στο αριστερό του γόνατο μετά από χτύπημα στην προπόνηση.
Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς να συμβεί κάποιο απρόοπτο. Το πρωί βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών το τελευταίο γκρουπ ποδοσφαιριστών, κλείνοντας τον κύκλο των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων.
Την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό και τη Δευτέρα ξανά διπλή προπόνηση. Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες θα προπονηθούν για τελευταία φορά στα Σπάτα, πριν την αναχώρηση της ομάδας το μεσημέρι για το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς