Δύο άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά, σε άγρια αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 19:45, τέσσερα άτομα, πιθανότατα αλλοδαποί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, στην οδό Γιαννιτσών.
Σε σοβαρή κατάσταση
Κατά τη συμπλοκή ο ένας τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και ένας ακόμα δέχθηκε χτυπήματα.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Αυτός που χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας