Η Σόφι Τέρνερ, γνωστή στο φανατικό κοινό ως η Σάνσα Σταρκ του «Game of Thrones», βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Conan» του Κόναν Ο’ Μπράιεν με αφορμή τον άλλο μεγάλο της ρόλο, εκείνον της Τζιν Γκρέι στο «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας».
Φορώντας ένα σέξι ροζ φόρεμα, η πανέμορφη ηθοποιός προκάλεσε τον παρουσιαστή να παίξουν ένα παιχνίδι, που έπαιζε η ίδια συχνά με το καστ των X-Men στα γυρίσματα.
Το παιχνίδι ονομάζεται Tequila Slaps και είναι αρκετά απλό. Ο παίκτης παίρνει ένα σφηνάκι τεκίλα. Μόλις το πιει, κάποιος τον χαστουκίζει δυνατά στο μάγουλο.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας