Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Συμπληρώνονται 48 χρόνια από τη μεγαλύτερη επιτυχία του «τριφυλλιού». Τη συμμετοχή του τελικού Πρωταθλητριών κόντρα στον Άγιαξ του αείμνηστου Γιόχαν Κρόιφ.
Ο Παναθηναϊκός εδώ και μερικά χρόνια έχει χάσει τη λάμψη του στην Ευρώπη, ενώ κι εντός συνόρων προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Η ιστορία, όμως, είναι χαραγμένη. Δεν διαγράφεται, δεν ξεχνιέται. Και σήμερα συμπληρώνονται 48 χρόνια, μισός αιώνας σχεδόν, από την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Στις 2 Ιουνίου 1971, τα παλικάρια του Φέρεντς Πούσκας, όλα ελληνόπουλα, αντιμετώπισαν στο Γουέμπλεϊ τον φοβερό Άγιαξ του αείμνηστου Γιόχαν Κρόιφ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.