Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε στους πολίτες που ότι ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» φθάνοντας στο 10ο Γυμνάσιο του Πειραιά για να ψηφίσει αρνήθηκε να παρακάμψει τη σειρά
Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε στους πολίτες που ότι ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» φθάνοντας στο 10ο Γυμνάσιο του Πειραιά για να ψηφίσει περίμενε υπομονετικά τη σειρά του.
Παρά το γεγονός ότι στο εκλογικό κέντρο επικρατούσε πολυκοσμία, ο κ. Μώραλης αψήφισε την προτροπή πολλών από τους παριστάμενους να παρακάμψει την ουρά και περίμενε μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του μέχρι να έρθει η σειρά του να μπει στο παραβάν, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά απο τους άλλους ψηφοφόρους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας