Θεσσαλονίκη: Νέα ένταση πριν την ομιλία Τσίπρα – Αντιεξουσιαστές με πανό για Κουφοντίνα
Τεταμένο είναι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού. Αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό και για τη χορήγηση άδειας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα
Τεταμένο είναι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού.
Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στη Λεωφόρο Νίκης, μπροστά στην είσοδο της Α’ προβλήτας του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία τους Αλέξη Τσίπρα.
Αστυνομικοί εντόπισαν τρεις νεαρούς και μια νεαρή που φορούσαν μπλούζες με τη λέξη «Υπέρ άνω όλων η Ελλάς» και τους προσήγαγαν ενώ πριν από λίγο οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο προχώρησαν και σε νέες προσαγωγές πολιτών.


Αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό για τον Κουφοντίνα
Λίγο αργότερα, Ομάδα αντιεξουσιαστών εμφανίστηκε από τη Λεωφόρο Νίκης με πανό που έγραφε «Άδεια στον Κουφοντίνα».
Οι αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν διαδήλωση για τη χορήγηση άδειας για τον Κουφοντίνα, την ώρα που τα πνεύματα ηρεμούσαν με τους διαδηλωτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Νωρίτερα, οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων και συγκεκριμένα στον χώρο κοντά όπου σε λίγη ώρα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης οι προσαγωγές είναι τέσσερις και πρόκειται για άτομα που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών κοντά στην Α’ Προβλήτα του Λιμανιού, όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία, ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Η ομιλία του πρωθυπουργού είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 19.30.
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442