Η «έκρηξη» και η έκπληξη στα αποδυτήρια μετά τον ΟΦΗ
Τι έγινε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Η κίνηση που δε συνηθίζει ο Δώνης, τα νεύρα του Κολοβέτσιου και η στεναχώρια του Χρήστου Δώνη που έφυγε τελευταίος.
Η κατάσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον ΟΦΗ θύμιζε… νεκροταφείο. Σκυμμένα κεφάλια από την ήττα και κυρίως από τον τρόπο που αυτή ήρθε, προβληματισμός και νεύρα. Ήταν η ήττα που πείραξε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ομάδα στο εσωτερικό της σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Οι ποδοσφαιριστές δε ζουν σε γυάλα. Γνωρίζουν τι συζητάει ο κόσμος, γνωρίζουν πως στην Ελλάδα μπορείς μέσα σε 45 λεπτά να μεταμορφωθείς από κάτι που φέρνει «ελπίδα» σε… στημένος. Ήθελαν πολύ τη νίκη σε ακόμα ένα παιχνίδι, όμως η τραγική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου σε συνδυασμό με το καταπληκτικό παιχνίδι που έκανε ο ΟΦΗ έφεραν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα μετά από το 0-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Οι περισσότεροι στα αποδυτήρια ήταν αμίλητοι. Μια… νεκρική σιγή που ήρθε να «σπάσει» από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο και τα νεύρα που είχε. Εκείνος ήταν που εξωτερίκευσε περισσότερο απ’ όλους τον εκνευρισμό του, φωνάζοντας και χτυπώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Ήταν τόσο μεγάλος ο εκνευρισμός του, που έσπασε ένα από τα ντουλάπια των αποδυτηρίων.
Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Δώνης για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν δε μίλησε στους ποδοσφαιριστές του. Οι παίκτες ενημερώθηκαν από τους συνεργάτες του Δώνη πως ο προπονητής δε θα τους μιλήσει, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά από ματς από τη μέρα που ήρθε ο Έλληνας προπονητής στον Παναθηναϊκό. Δείγμα και του δικού του εκνευρισμού, τον οποίο και εξωτερίκευσε στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για μια εμφάνιση τραγική και για παίκτες που έπαιζαν σαν… κοιμισμένοι.
Αμίλητος και στεναχωρημένος ήταν και ο Χρήστος Δώνης. Ο Έλληνας μέσος γνώριζε από τη στιγμή που άκουσε το τελευταίο σφύριγμα της λήξης τα όσα μπορούν να ακουστούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είχε αφουγκραστεί το κλίμα και γνωρίζοντας όσο κανένας – μιας και βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα – την ψυχολογία των φίλων του Παναθηναϊκού αλλά και γενικότερα του Έλληνα φιλάθλου, αντιλαμβανόταν το τι μπορεί να ακουστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο Δώνης έφυγε από το γήπεδο τελευταίος, μαζί με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, αφού η ώρα κόντευε… μεσάνυχτα κι εκείνοι κάθονταν έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ συζητώντας τι πήγε στραβά στο παιχνίδι.
Οι παίκτες της Σενεγάλης έφυγαν για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας ενός πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Μαρόκο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, με τον διαιτητή να αντιδρά με… επικό τρόπο.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.