Σιγά μην το έχανε: Ετοιμος ο παικταράς, παίζει με Μπάμπεργκ!
Ο Θίοντορ ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Αρη, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Μπάνκι για τη ρεβάνς με την Μπάμπεργκ.
Με τον Τζόρνταν Θίοντορ στην 12άδα της θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον επαναληπτικό με την Μπάμπεργκ (3/4, 19:30) για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.
Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αρη και τέθηκε στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι για τη μεγάλη μάχη με τη γερμανική ομάδα.
Ο 29χρονος, μπορεί μέχρι χθες να ήταν αμφίβολος, αλλά σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και φωνάζει «παρών» για τη ρεβάνς με την Μπάμπεργκ.
Μια επιστροφή που γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Βασίλη Καββαδά. Αντίθετα, ο Μπάνκι θα συμπεριλάβει κανονικά στην 12άδα τον Ξανθόπουλο, παρότι ο έμπειρος γκαρντ για μία ακόμα μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Οι Κίτρινόμαυροι με τη βοήθεια των οπαδών τους θα τα δώσουν όλα το απόγευμα της Τετάρτης απέναντι στην Μπάμπεργκ, με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς η Ενωση είχε χάσει 4 πόντους και πλέον αύριο ψάχνει νίκη με +5, για να περάσει αυτή στην τελική φάση.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Λίντσεϊ Βον έχει ξεκινήσει τη μακρά και δύσκολη αποθεραπεία της και σε νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media, εξηγεί πώς ο γιατρός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ έσωσε το πόδι της...
Η διοίκηση της Νάπολι ανεβάζει τους τόνους μετά την ήττα από την Αταλάντα και ζητά αλλαγές στο σύστημα ελέγχου φάσεων – Τι είναι το VAR a chiamata και πώς θα λειτουργεί
Η στατιστική κυριαρχία της ομάδας του Κάσπερ Χιούλμαντ όταν προηγείται, ο κομβικός ρόλος του Πατρίκ Σικ και η ψυχολογία που μετατρέπει το προβάδισμα σε «ασφαλές καταφύγιο»
Χωρίς τους Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Κάουνας όπου την Τετάρτη (25/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.