Βράδυ Τετάρτης 6 Μαρτίου και στο Σύνταγμα δεν έχει πολύ κόσμο. Τουρίστες μόνο που φωτογραφίζουν την αλλαγή στην Προεδρική Φρουρά. Ομως, μια έκπληξη περιμένει τους περαστικούς καθώς βλέπουν ένα ζευγάρι μπροστά από το κτίριο της Βουλής, να αγκαλιάζεται και να φιλιέται. Ηταν μάλιστα ντυμένοι… γαμπρός και νύψη και το όλο σκηνικό ήταν ρομαντικό.
Ολοι άρχισαν να ψάχνουν μήπως γυρίζεται καμιά ταινία αλλά δεν ήταν έτσι. Ηταν πράγματι νεόνυμφοι που φαίνεται ότι είχαν… τάμα να πάνε μπροστά στο κτίριο της Βουλής και να εκδηλώσουν τον έρωτά τους. Και μάλιστα χωρίς συγγενείς ή φωτογράφους.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας