Ο τελευταίος θαυμαστής του Πολάκη
Εκτός από την κάλυψη που έχει από τον πρωθυπουργό για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες - όπως αυτή με τον Γιάννη Στουρνάρα - αλλά και τις απειλές που εκτοξεύει, ο κ. Πολάκης άκουσε μία καλή κουβέντα και από την Θανάση Παπαχριστόπουλο
Άλλον ένα θαυμαστή να τον αποθεώνει βρήκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Εκτός από την κάλυψη που έχει από τον πρωθυπουργό για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες – όπως αυτή με τον Γιάννη Στουρνάρα – αλλά και τις απειλές που εκτοξεύει, ο κ. Πολάκης άκουσε μία καλή κουβέντα και από την Θανάση Παπαχριστόπουλο.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ο οποίος ανέβαλε για πολύ καιρό την παραίτησή του που είχε προαναγγείλει με διάφορες προφάσεις, έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. «Ο Πολάκης είναι στο μάτι του κυκλώνα γιατί έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο χώρο της υγείας» υποστήριξε μιλώντας στο News 24/7.
Ενοχλεί -συνέχισε- «ότι μαζί με τον κ. Ξανθό παρέλαβαν ένα έλλειμμα 700 εκατ. και το έκαναν πλεόνασμα 300 εκ , ενώ 2,5 εκ ανασφάλιστοι έχουν πλέον πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας».
Ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε ακόμη ότι «επί τρεις ημέρες ο κ. Πολάκης κατακρεουργούταν».
Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πως η επιθυμία του είναι να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442