Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;

Λουτσέσκου: «Οι διαιτητές σφυρίζουν με φόβο τον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Οι διαιτητές σφυρίζουν με φόβο τον ΠΑΟΚ»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, εκτός από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο ΠΑΣ Γιάννινα την ομάδα του τα έβαλε και με τον διαιτητή της αναμέτρηση Φώτη Φωτιάδη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου αρχικά στις τοποθετήσεις μίλησε για τον εκνευρισμό που έβγαλε μετά το τέλος του αγώνα: «Κρατάω αυτά τα λόγια που είπα, είμαι πιο ήρεμος τώρα αλλά δεν αλλάζω την άποψη μου. Σέβομαι κάθε στρατηγική, αλλά αυτό που έγινε σήμερα ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο. Το να είσαι 30 λεπτά στον αγώνα και να αρνείσαι να παίξεις δεν είναι αποδεκτό. Το δεύτερο με το οποίο είμαι εκνευρισμένος είναι με τους διαιτητές.

Ακόμη και σήμερα μιλάμε για λάθη. δεχθήκαμε ένα γκολ σήμερα που ήταν μισό μέτρο οφσάιντ. Ενδεχομένως να σφυρίζουν με φόβο οι διαιτητές απέναντί μας, ενδεχομένως να κρύβεται κάτι άλλο. Σήμερα μέτρησε ένα γκολ οφσάιντ και στο ματς με τον Αστέρα δεν μέτρησε ένα γκολ κανονικό του Μπίσεσβαρ. Το Σαββατοκύριακο είχαμε δύο τουλάχιστον πέναλτι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να δίνονται από στημένες φάσεις. Ίσως να είμαι πνευματικά άρρωστος. Ειλικρινά δεν είμαι αναστατωμένος, αυτό που έκανα ήταν να προσκαλέσω αυτή την ομάδα να παίξει το παιχνίδι της».


Για το αν οι διαιτησίες είναι απόρροια της επίθεσης στον Τζήλο:
«Δεν θέλω να μπω περισσότερο στο πρόβλημα, σαν προπονητής πρέπει να λέω τα πράγματα όπως έχουν για την ομάδα μου και αυτές είναι αποφάσεις που πρέπει να τις πάρουν άλλοι».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σχεδιάζεις κάτι όμως μπορούν να συμβούν πράγματα στο γήπεδο, που μπορούν να σε κάνουν να αλλάξεις αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας. Φέραμε την μπάλα στην περιοχή, είχαμε ευκαιρίες μπροστά από την εστία και ενδεχομένος θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα».

Για την παρουσία των Γιαννούλη, Μίσιτς και Σφιντέρσκι: «Είναι πολύ δύσκολο να μην μπορώ να πω κάτι κάλο για αυτούς τους παίκτες. Λαμβάνοντας υπόψη και το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, είμαι ικανοποιημένος».

Για το πέναλτι που εκτέλεσε ο Άκπομ: «Είναι κάτι το οποίο ήταν σχεδιασμένο. Μέσα στο ημίχρονο μίλησα με τον Πέλκα και ο ίδιος μου είπε ότι θα άφηνε τον Άκπομ να το εκτελέσει. Θα πρέπει να περιμένει για την επόμενη εκτέλεση πέναλτι ο Άκπομ, θα τα κερδίζει για εμάς όπως έκανε σήμερα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο