Ανεπιθύμητοι στον δήμο Αχαρνών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν τις Πρέσπες
Στο ψήφισμα θετική θετικά απάντησαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τρεις καταψήφισαν.
Ο δήμος Αχαρνών κήρυξε το βράδυ της Δευτέρας ανεπιθύμητους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Στο ψήφισμα θετικά απάντησαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τρεις καταψήφισαν.
Ο Στάθης Τοπαλίδης, πρώην πρωταθλητής της πάλης με παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού στο δήμο Αχαρνών, ενημερώνει μέσω facebook στο συγκεκριμένο ψήφισμα και ευχαριστεί τους δημοτικούς συμβούλους που το στήριξαν.
Σε κοινή τους ανακοίνωση οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το υπόλοιπο Αττικής (Γιώργος Πάντζας, Πάνος Σκουρολιάκος, Αριστείδης Μπαλτάς, Νάσος Αθανασίου, Γιάννης Δέδες) υποστηρίζουν πως όσοι υπερψήφισαν το ψήφισμα «δεν θέλησαν να καταλάβουν το γνήσια πατριωτικό περιεχόμενο της συμφωνίας των Πρεσπών και τις προοπτικές που ανοίγει».
Κατηγορούν, δε, τους 23 δημοτικούς συμβούλους για «φασισμό και πατριδοκαπηλία».
Αποδοκιμασίες για την Χαρά Καφαντάρη
Στόχος αποδοκιμασιών έγινε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, κατά την παρουσία της σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτας.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στόχος αποδοκιμασιών από μερίδα παρευρισκομένων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην αίθουσα. Η βουλευτής κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη και ο πρόεδρος του Σωματείου ήταν αυτός που ανέλαβε να κατευνάσει τα πνεύματα.
Ανέφερε δε ότι χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος -αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για όσους δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες- να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές! «Σαφώς και έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά να μην χαρακτηριστούμε εθνικιστές οι Πόντιοι», είπε χαρακτηριστικά.
- Πρωινό: Τα τέσσερα λάθη που το «σαμποτάρουν» μετά τα 40
- Airbnb: Ρεκόρ στις βραχυχρόνιες μισθώσεις παρά τα μέτρα
- Τα «It Girls» της Αναγέννησης στην Ιταλία: Πώς τρεις γυναίκες χρησιμοποίησαν τη μόδα για να αποκτήσουν δύναμη
- Ρίσκο ή trend: Είναι το «hot-take dating» η νέα τάση στο πρώτο ραντεβού;
- Μεγάλος Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 fm
- Ένας σύγχρονος Ντα Βίντσι – Η ζωή και το έργο της Άγκνες Ντένες μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη
- Αλκοτέστ: Σώζουν αλλά δεν αρκεί – Οι περισσότερες παραβάσεις μετά τον νέο ΚΟΚ
- Στεγαστική κρίση: Σε «πολιορκία» η χώρα – Μεταξύ ράλι τιμών και κυβερνητικής απάθειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442