Καλλιθέα: Νέα τραγωδία με βρέφος – Το μετέφεραν συγγενείς του σε ιδιωτικό ιατρείο, χωρίς τις αισθήσεις του
Το βρέφος παρελήφθη στη συνέχεια από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν ζωή.
Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα, όταν ένα νεογνό μόλις 7 ημερών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τον πατέρα και τη θεία του.
Τα τεστ για ενδεχόμενη προσβολή του παιδιού από γρίπη ή άλλη εποχική ίωση βγήκαν αρνητικά
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγγενείς του άτυχου βρέφους, υπήκοοι Ρουμανίας, μετέφεραν αρχικά το νήπιο σε ιδιωτικό ιατρείο επί της Λεωφόρου Συγγρού για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Εκεί εκλήθη επειγόντως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το μικρό κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.
Αρνητικό το τεστ για γρίπη
Το επτά ημερών νεογνό εντοπίστηκε από τους συγγενείς του στις 6:00 το πρωί, ενώ – όπως είπαν – τρεις ώρες νωρίτερα το είχαν ταΐσει. Τα τεστ που διενεργήθηκαν στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν το κοριτσάκι είχε προσβληθεί από γρίπη ή άλλη εποχική ίωση βγήκαν αρνητικά.
Έρευνα για το περιστατικό διεξάγουν οι αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το άτυχο κοριτσάκι.
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Σοβαρές καταγγελίες συνδικάτων – «Κανένα μέτρο ασφαλείας, εμείς επιβάλλαμε διακοπή εργασιών»
- Ένας στους τρεις με κίνδυνο κίρρωσης εξαιτίας λίπους στο ήπαρ
- Σεξεργασία και πολιτική
- Σόργο: Μπορεί ένα ξεχασμένο δημητριακό να σώσει τον θεσσαλικό κάμπο;
- Κρήτη: Την γρονθοκοπούσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους – Χειροπέδες σε 28χρονο στα Χανιά
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
- Η ξεχωριστή ανάρτηση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα για την μετακινούμενη κτηνοτροφία
- Στη Βουλή η αναφορά που κατέθεσε ο («λαγός» του Μητσοτάκη) Βελόπουλος επικαλούμενος τις τοξικές δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442