Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στο Ρέντη και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανέβασε στο instagram φωτογραφία από την τελευταία προπόνηση των πειραιωτών πριν τα Χριστούγεννα
Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Ρέντη και αυτή ήταν η τελευταία προπόνηση των πειραιωτών πριν από τα Χριστούγεννα. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανέβασε μάλιστα φωτογραφία στο instagram από την σημερινή προπόνηση των παικτών της ομάδας του λιμανιού. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τους έχει δώσει εξαήμερη άδεια.
Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων το απόγευμα του Σαββάτου (29/12) ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς έχει προγραμματίσει διπλές προπονήσεις στο Ρέντη για τις 30 και 31 Δεκεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και την Πρωτοχρονιά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.