Χανιά: Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο διευθυντή Λυκείου
Ακόμα μια απίστευτη περίπτωση χειροδικίας στην Κρήτη. Το περιστατικό αφορά τον ξυλοδαρμό του διευθυντή του 4ου Λυκείου Χανίων από πατέρα μαθητή του γυμνασίου! Ο γιος του διευθυντή, μαθητής στο 4ο Λύκειο, είχε λογομαχήσει με μαθητή γυμνασίου που βρίσκεται δίπλα στο λύκειο. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακόμα μια απίστευτη περίπτωση χειροδικίας στην Κρήτη. Το περιστατικό αφορά τον ξυλοδαρμό του διευθυντή του 4ου Λυκείου Χανίων από πατέρα μαθητή του γυμνασίου!
Ο γιος του διευθυντή, μαθητής στο 4ο Λύκειο, είχε λογομαχήσει με μαθητή γυμνασίου που βρίσκεται δίπλα στο λύκειο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.