ΠΑΟΚ – Ξάνθη: «Κανονιές» Πρίγιοβιτς – Μαρουίσιο και 2-0 (vid)
Με κεφαλιά, ο Σέρβος διεθνής επιθετικός άνοιξε το σκορ λίγο μετά την έναρξη του Β' ημιχρόνου. Στο 65' ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Μαουρίσιο, χάρη σε αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο πρώτο μέρος του αγώνα με την Ξάνθη, ωστόσο το έκανε λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου. Στο 47ο λεπτό ο Βιεϊρίνια έκανε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο Σέρβος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Στο 65′ ο δικέφαλος διπλασίασε τα τέρμάτα του, από εξαιρετική εκτέλεση του Μαρουσίο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.