Πολυτεχνείο: Αντιμέτωποι με κακουργήματα 6 συλληφθέντες
Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται και τρεις ανήλικοι οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι.
Δύο δικογραφίες,μία για κακούργημα και η άλλη για πλημμελήματα είναι ο ποινικός απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων που οδήγησαν τις αρχές σε 19 συλλήψεις. Το κακούρηγμα της έκρηξης και το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης αντιμετωπίζουν οι 6 από τους 19 συλληφθέντες που οδηγήθηκαν το μεσημέρι στα δικαστήρια και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.
Σε βάρος των υπολοίπων ασκήθηκαν κατά περίπτωση ποινικές διώξεις για τα αδικήματα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής. Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται και 3 ανήλικοι οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι.
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Τζόρτζια Μελόνι: Η Ιταλία αναπτύσσει φρεγάτα στην Κύπρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442