Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz E-Class Coupe: Μάτια ερμητικά κλειστά...

Mercedes-Benz E-Class Coupe: Μάτια ερμητικά κλειστά…

Οι εικόνες της επιβλητικής E-Class Coupe επιβεβαιώνουν την έναρξη της διαδικασίας ανανέωσης σύσσωμης της γκάμας της E-Class, χωρίς προς το παρόν να είναι σαφές τι επιφυλάσσει αυτή η αναβάθμιση, καθώς πέραν φυσικά από τις ορατές αισθητικές αναθεωρήσεις, η Mercedes-Benz κρατά προς το παρόν, κλειστά τα χαρτιά της.

Φωτογραφίες: Automedia

Η κομψότερη εκδοχή αμαξώματος του μοντέλου που συνήθως αποτελεί το ορόσημο της κατηγορίας σε επίπεδο παρεχόμενης άνεσης και πολυτέλειας, εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό με περιορισμένο καμουφλάζ, επιβεβαιώνοντας συνδυαστικά και με μια αντίστοιχη εμφάνιση της έκδοσης All-Terrain πριν λίγες ημέρες ότι η E-Class οδεύει προς την ανανέωσή της.

Ακολουθώντας τις συνήθεις πρακτικές της γερμανικής φίρμας, η E-Class Coupe, δεν δείχνει να υιοθετεί ριζικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την εμφάνισή της, διαθέτοντας ωστόσο ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και αναδιατάσσοντας τους δείκτες αλλαγής πορείας σύμφωνα με τα αισθητικά πρότυπα των νεότερων μοντέλων της φίρμας.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν τα επίσης ανασχεδιασμένα και πιο γεωμετρικά φωτιστικά σώματα τα οποία παραπέμπουν σε αυτά των S-Class Coupe & Cabriolet.

Όπως και να έχει, δεδομένο είναι ότι πρόκειται για ένα πρώιμο δοκιμαστικό πρωτότυπο καθώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Mercedes-Benz καμία εκδοχή της E-Class δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2019.

Για την ακρίβεια, η ανανεωμένη εκδοχή του γερμανικού μοντέλου, αναμένεται να εμφανιστεί το 2020 αρχικά στην τετράθυρη εκδοχή του, με την wagon να ακολουθεί και στη συνέχεια περί το 2021 να παρουσιάζονται και οι coupe/cabriolet εκδοχές του.

Αυτό που επίσης μένει να διαπιστωθεί είναι κατά πόσο η ανανεωμένη E-Class θα εντάξει στον εξοπλισμό της το νέας τεχνολογίας infotainment της γερμανικής φίρμας, MBUX, καθώς υπάρχουν ορισμένα εμπόδια που έχουν σχέση με την μη συμβατότητα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της E-Class με το καινοτόμο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Σε κάθε περίπτωση δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα υπάρξει μια σημαντική αναβάθμιση σε όλες τις τεχνολογικές πτυχές της E-Class, σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων τόσο των συστημάτων άνεσης, υποβοήθησης και ασφάλειας όσο και σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν και υβριδικές εκπλήξεις.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024