Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz E-Class All-Terrain: Ανεπίσημη πρώτη

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain: Ανεπίσημη πρώτη

O φωτογραφικός φακός εντόπισε μια από τις τελευταίες και πιο ευέλικτες εκδόσεις της E-Class με παραλλαγή δοκιμαστικού πρωτότυπου, αν και επί του παρόντος, με δεδομένο το χρονοδιάγραμμα της γερμανικής φίρμας, η πρώιμη αυτή εμφάνισή του δημιουργεί περισσότερες απορίες από όσες λύνει, συντείνοντας προς την εκδοχή μιας νέας έκδοσης της "παντός εδάφους" εκδοχής του γερμανικού μοντέλου.

Φωτογραφίες: Automedia

H ικανότερη και πιο περιπετειώδης έκφραση της E-Class, κάνει μια πρώιμη εμφάνιση ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, προβάροντας τις αλλαγές που θα συνοδεύσουν την αναβαθμισμένη ή μια ακόμα εκδοχή της και αποτελούν εχέγγυο για τη συνέχιση της παρουσίας της στην γκάμα του γερμανικού μοντέλου.

Αν και το καμουφλάζ καλύπτει το σύνολο των χαρακτηριστικών στοιχείων που την ταυτοποιούν ως την off-road παραλλαγή του επιβλητικού wagon, δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο ανασχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και οι στοχευμένες αισθητικές παρεμβάσεις στους προφυλακτήρες και τη γρίλια.

Επί του παρόντος, το δοκιμαστικό πρωτότυπο δεν δείχνει να διαθέτει άλλες εμφανείς αλλαγές αν και αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει στο κοντινό μέλλον.

Αυτό που επίσης παραμένει μυστήριο, είναι ο λόγος της πρώιμης εμφάνισης της συγκεκριμένης έκδοσης καθώς επί της ουσίας είναι η τελευταία που προστέθηκε στην γκάμα της E-Class.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ανανεωμένες εκδοχές της E-Class δεν πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους πριν το 2020 κάτι που καθιστά ακόμα πιο μυστηριώδη την παρουσία της έκδοσης All Terrain τόσο νωρίς.

Με τα παραπάνω δεδομένα, κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί ότι το παρόν συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο αποτελεί μια νέα έκδοση κινητήρα της έκδοσης All-Terrain.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι η E-Class All Terrain διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα με κύρια την E 220d των 194 ίππων και την Ε 400d η οποία διατίθεται σε ορισμένες αγορές, αμφότερες τετρακίνητες και σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων G Tronic.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024