Φωτογραφίες: Automedia

Με δεδομένο ότι όπως αποκάλυψε προσφάτως η Mercedes-Benz, η GLS αναμένεται να λανσαριστεί το β΄εξάμηνο του 2019, οι Γερμανοί ήδη ετοιμάζουν την πληθωρικότερη και πολυτελέστερη εκδοχή της με την υπογραφή της Maybach η οποία δίνει για πρώτη φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό, προσφέροντας μια πρώτη γεύση από την εξαιρετικά επιβλητική παρουσία της.
   Σε αντίθεση με το πρωτότυπο Maybach Vision Ultimate Luxury Vision το οποίο ανέλαβε να δώσει μια πρώτη ιδέα για το κορυφαίο σε επίπεδο πολυτέλειας και εκζήτησης των Γερμανών, η Maybach-GLS μένει πιστή στον SUV χαρακτήρα της, προβάλλοντας ανάλογη σχεδίαση και διατηρώντας ένα ανάλογου μήκους μεταξόνιο με την απλή έκδοση του μοντέλου -τουλάχιστον στην παρούσα σειρά εικόνων.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα αποτελέσει έκπληξη το γεγονός να υπάρξει και μια μεγαλύτερου μήκους έκδοση για τις χώρες της Μέσης και της Άπω Ανατολής.

Ανεξαρτήτως μήκους και έκδοσης το δεδομένο με την συγκεκριμένη έκδοση θα είναι το υψηλό επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας που θα προσφέρει και το οποίο θα εστιάζει κυρίως στους επιβάτες του πίσω καθίσματος καθώς αυτό επιβάλλει το σκεπτικό της Maybach.

Στον εξοπλισμό της πρώτης Maybach GLS θα ενταχθεί μια νέα εξαιρετικά σοφιστικέ αερανάρτηση η οποία σύμφωνα με τις συστάσεις θα επαναπροσδιορίσει τα μέτρα της κατηγορίας σε ό,τι αφορά το επίπεδο παρεχόμενης άνεσης.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, εκτός από τις δεδομένες λειτουργίες της ανάρτησης να αντιπαρέρχεται κακοτεχνίες του οδοστρώματος με κριτήριο την μέγιστη άνεση των επιβατών, η Maybach GLS θα εφοδιάζεται με μια εξελιγμένη εκδοχή του Magic Body Control το οποίο θα συνεργάζεται με τα συστήματα περιμετρικής επιτήρησης του αυτοκινήτου όσο και με το GPS, προκειμένου να μεταβάλλει συνεχώς τις ρυθμίσεις της ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων περιστάσεων όπως μια επικείμενη στροφή.