Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Maybach GLS 2019: Η πολυτέλεια της τεχνολογίας

Mercedes-Maybach GLS 2019: Η πολυτέλεια της τεχνολογίας

Η κορυφαία έκφραση της SUV πολυτέλειας δια χειρός Mercedes-Maybach δίνει για πρώτη φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, αν είναι δεδομένο ότι οι πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της, βρίσκονται στην αθέατη πλευρά της.

Φωτογραφίες: Automedia

Με δεδομένο ότι όπως αποκάλυψε προσφάτως η Mercedes-Benz, η GLS αναμένεται να λανσαριστεί το β΄εξάμηνο του 2019, οι Γερμανοί ήδη ετοιμάζουν την πληθωρικότερη και πολυτελέστερη εκδοχή της με την υπογραφή της Maybach η οποία δίνει για πρώτη φορά το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό, προσφέροντας μια πρώτη γεύση από την εξαιρετικά επιβλητική παρουσία της.
   Σε αντίθεση με το πρωτότυπο Maybach Vision Ultimate Luxury Vision το οποίο ανέλαβε να δώσει μια πρώτη ιδέα για το κορυφαίο σε επίπεδο πολυτέλειας και εκζήτησης των Γερμανών, η Maybach-GLS μένει πιστή στον SUV χαρακτήρα της, προβάλλοντας ανάλογη σχεδίαση και διατηρώντας ένα ανάλογου μήκους μεταξόνιο με την απλή έκδοση του μοντέλου -τουλάχιστον στην παρούσα σειρά εικόνων.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα αποτελέσει έκπληξη το γεγονός να υπάρξει και μια μεγαλύτερου μήκους έκδοση για τις χώρες της Μέσης και της Άπω Ανατολής.

Ανεξαρτήτως μήκους και έκδοσης το δεδομένο με την συγκεκριμένη έκδοση θα είναι το υψηλό επίπεδο άνεσης και πολυτέλειας που θα προσφέρει και το οποίο θα εστιάζει κυρίως στους επιβάτες του πίσω καθίσματος καθώς αυτό επιβάλλει το σκεπτικό της Maybach.

Στον εξοπλισμό της πρώτης Maybach GLS θα ενταχθεί μια νέα εξαιρετικά σοφιστικέ αερανάρτηση η οποία σύμφωνα με τις συστάσεις θα επαναπροσδιορίσει τα μέτρα της κατηγορίας σε ό,τι αφορά το επίπεδο παρεχόμενης άνεσης.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, εκτός από τις δεδομένες λειτουργίες της ανάρτησης να αντιπαρέρχεται κακοτεχνίες του οδοστρώματος με κριτήριο την μέγιστη άνεση των επιβατών, η Maybach GLS θα εφοδιάζεται με μια εξελιγμένη εκδοχή του Magic Body Control το οποίο θα συνεργάζεται με τα συστήματα περιμετρικής επιτήρησης του αυτοκινήτου όσο και με το GPS, προκειμένου να μεταβάλλει συνεχώς τις ρυθμίσεις της ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων περιστάσεων όπως μια επικείμενη στροφή.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024