Οργισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι (1-1), για την 4η αγωνιστική του Champions League, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαιφί.
«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς σκοντάψαμε και δεν είναι κακό. Είμαστε ακόμα εδώ και θα παίξουμε τους επόμενους δύο αγώνες για να κερδίσουμε, να πάρουμε έξι πόντους και να προκριθούμε», είπε ο Αλ Κελαιφί στα γαλλικά ΜΜΕ.
«Είδα τις εικόνες μετά τον αγώνα και μπορώ να πω ότι υπήρχε ένα πέναλτι στον Μπερνάρ και ο Καγιεχόν ήταν οφσάιντ στο δικό τους. Χρειαζόμαστε πραγματικά το VAR στο Champions League το συντομότερο δυνατόν, ίσως ήδη από τον Ιανουάριο. Έχουμε χάσει δύο πόντους για δύο σφάλματα διαιτησίας».
Το ίδιο υποστήριξε και ο προπονητής της Παρί ΣΖ, Τόμας Τούχελ: «Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και στο δικό τους υπήρχε οφσάιντ. Όμως πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.