Οργισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι (1-1), για την 4η αγωνιστική του Champions League, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαιφί.
«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς σκοντάψαμε και δεν είναι κακό. Είμαστε ακόμα εδώ και θα παίξουμε τους επόμενους δύο αγώνες για να κερδίσουμε, να πάρουμε έξι πόντους και να προκριθούμε», είπε ο Αλ Κελαιφί στα γαλλικά ΜΜΕ.
«Είδα τις εικόνες μετά τον αγώνα και μπορώ να πω ότι υπήρχε ένα πέναλτι στον Μπερνάρ και ο Καγιεχόν ήταν οφσάιντ στο δικό τους. Χρειαζόμαστε πραγματικά το VAR στο Champions League το συντομότερο δυνατόν, ίσως ήδη από τον Ιανουάριο. Έχουμε χάσει δύο πόντους για δύο σφάλματα διαιτησίας».
Το ίδιο υποστήριξε και ο προπονητής της Παρί ΣΖ, Τόμας Τούχελ: «Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και στο δικό τους υπήρχε οφσάιντ. Όμως πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η διοργάνωση του Σιάτλ επιμένει στους εορτασμούς του Pride παρά τη σκληρή αντίδραση Ιράν και Αιγύπτου, αναδεικνύοντας τη σύγκρουση πολιτισμών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο
Ποια είναι η κατάσταση έξω από την «Astana Arena» λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο Καϊράτ - Ολυμπιακός - Στους -19 η θερμοκρασία, βγάζουν χιόνι οι εκσκαφείς...
Οι επιλογές του Ραφαέλ Ουραζμπαχτίν για την ενδεκάδα της Καϊράτ, κόντρα στον Ολυμπιακό (9/12, 17;30) μοιάζουν… κλειδωμένες, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.