Ο νέος αθλητικός δικαστής Χριστόφορος Μάρκου έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μια απόφαση που εν ολίγοις… τελειώνει την ΑΕΚ από το πρωτάθλημα. Αν δεν πέσει στην έφεση η απόφαση αφαίρεσης βαθμών, τιμωρίας έδρας και του υψηλού προστίμου για αδίκημα που ο ΠΑΟΚ για βαρύτερο πλήρωσε 15.000 και… καθάρισε, η ΑΕΚ μένει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα νωρίς.
Γιατί; Γιατί έτσι τους αρέσει. Η ΑΕΚ απολογήθηκε και σε… 90 λεπτά έχασε το… πρωτάθλημα. Ναι. Ούτε υπόμνημα δεν την άφησαν να καταθέσει. Ναι. η ίδια επιτροπή δεν είχε θεωρήσει «βιαιοπραγία» την εκτόξευση της φονικής φωτοβολίδας ευθείας βολής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η φωτοβολίδα που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των φιλάθλων πριν από λίγες εβδομάδες είχε χρεωθεί με μόλις… 20.750 ευρώ. Ναι. Για εκατοστά δεν είχαμε… νεκρό, κατά τη διάρκεια αγώνα, μέσα στις εξέδρες του γηπέδου.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα