Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας έχει πλήξει, στην Σαρδηνία, την ευρύτερη περιοχή της πόλης Κάλιαρι. Μια γυναίκα εξήντα ετών αγνοείται και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες παρασύρθηκε από ορμητικά νερά, με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.
Ο σύζυγος και οι τρεις κόρες της αγνοούμενης γυναίκας κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και να σωθούν.
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο συνεχίζει να βρέχει ασταμάτητα στην νοτιοανατολική Σαρδηνία. Η ιταλική Πολιτική Προστασία δέχθηκε εκατοντάδες εκκλήσεις σε βοήθεια και πενήντα επτά άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Οι συνεχείς νεροποντές, τέλος, προκάλεσαν την κατάρρευση ενός μέρους της γέφυρας που συνδέει την περιοχή του Κάλιαρι με εκείνη του Καποτέρρα, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν θύματα.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας