Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες με τις βαριοπούλες

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες με τις βαριοπούλες

Ισχυρίστηκαν ότι πήγαιναν για... περιφρούρηση

Για περιφρούρηση των κινητοποιήσεων αναρχικού χώρου στη Θεσσαλονίκη, ισχυρίζονται ότι πήγαιναν οι τέσσερις αντιεξουσιαστές, οι οποίοι συνελήφθησαν, χτες το βράδυ, από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, μέσα σε αυτοκίνητο στα διόδια Αφιδνών, όπου βρέθηκαν βαριοπούλες, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες και άλλα αντικείμενα.

Όπως έγινε γνωστό στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από αστυνομικές πηγές, μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 16χρονος, αλλά και ένας 27χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, ο 27χρονος είχε συλληφθεί το 2014 για κατοχή όπλων (πιστόλι, καλάσνικοφ, χειροβομβίδα) και είχε εξεταστεί για τυχόν εμπλοκή του σε ενέργειες που σχετίζονταν με τρομοκρατική δράση, αλλά δεν προέκυψε κάτι τέτοιο.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι 26 και 25 ετών, ενώ όλοι είναι γνωστοί στις Αρχές ως μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Και οι τέσσερις έχουν φύγει ήδη από τη ΓΑΔΑ, όπου οδηγήθηκαν μετά την σύλληψη τους και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο