Έως τώρα αλάθητος λογιζόταν ο Πάπας. Και αυτός όμως πολλές φορές ως άνθρωπος ζητούσε συγχώρηση από τον Θεό και τους ανθρώπους για τα όποια λάθη του.
Οι τραγικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην Αττική βρήκαν έναν άλλον αλάθητο.
Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο οποίος σε τηλεοπτική απευθείας σύνδεση είπε το αμίμητο, ότι δηλαδή προσπάθησε να βρει λάθη στη διαχείριση αλλά «επιχειρησιακά δεν βρίσκω μεγάλα λάθη».
Και αυτά τα είπε με 88 νεκρούς και δεκάδες αγνοουμένους. Φανταστείτε δηλαδή (όπως επεσήμανε και ο Σταύρος Θεοδωράκης) πόσο περισσότερους νεκρούς θα είχαμε εάν έκανε και λάθη.
Αυτό το «θράσος», όπως το χαρακτήρισε η Αντιπολίτευση, που έχουν οι υπουργοί της κυβέρνησης δύσκολα μπορεί κάποιος να το συγχωρήσει.
Αντί να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την τραγωδία, «κοκορεύονται» ότι όλα τα έπραξαν σωστά και κυρίως πως δεν έχουν καμία ευθύνη. Προκαλούν ακόμη και με την ανικανότητά τους.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας