Έντονο ενδιαφέρον στις τάξεις του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει ο Ισπανός τερματοφύλακας της Λεγανές, Ιβάν Πίτσου Κουέγιαρ
Για τις υπηρεσίες του 34χρονου τερματοφύλακα ενδιαφέρεται και η νεοφώτιστη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, Βαγιαδολίδ.
Ωστόσο «σφήνα» στη συγκεκριμένη μετακίνηση θα μπορούσαν να μπουν οι Πειραιώτες, καθώς η προοπτική του Ισπανού να παίξει στην Ευρώπη είναι σίγουρα πιο ελκυστική από τη μάχη παραμονής στην Λα Λίγκα με τη Βαγιαδολίδ.
Συμβόλαιο 2,5 ετών προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Ταϊρίκ Τζόουνς σύμφωνα με τα τελευταία σερβικά ρεπορτάζ που παράλληλα υποστηρίζουν ότι ο Αμερικανός πιθανώς να φτάσει στην Ελλάδα τη Δευτέρα.
Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή ολοκληρώνει άμεσα ο Άρης, ο οποίος φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον 25χρονο Βέλγο αριστερό εξτρέμ της Αλ Νασρ, Οτμάν Μπουσαΐντ.