Σοβαρές ελλείψεις σε θέματα ασφαλείας διαπίστωσε κλιμάκιο επιθεωρητών στο καραβάκι «’Αγιος Γεώργιος», το οποίο εκτελεί τοπικά δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς Περαία και Νέους Επιβάτες, και αντιστρόφως.
Γι’ αυτό το λόγο στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης αποφάσισαν την απαγόρευση του απόπλου του μέχρι την προσκόμιση βεβαίωσης ότι το καραβάκι είναι αξιόπλοο.
Παράλληλα, η Λιμενική Αρχή κινεί τη διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα αναφέρει ότι τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης πλοίων προέβη σε έκτακτη επιθεώρηση του Ε/Γ – Δ/Ρ «’Αγιος Γεώργιος» Ν.Π. 8681, κατά την οποία διαπιστώθηκαν «σοβαρές ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας του πλοίου και των επιβαινόντων σε αυτό». Ως εκ τούτου στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης προέβησαν χθες το μεσημέρι στην απαγόρευση απόπλου του «μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα οργανισμό».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας