Με 4 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 5-0 της Ρουμάνικης Μποτοσάνι, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί Αυστριακού εδάφους.
Πετυχαίνοντας όλα τα γκολ με διαφορετικούς παίκτες, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς έστειλε πάλι ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.
Γκερέρο, Φορτούνης, Καμαρά, Βέργος και Βρουσάι οι σκόρερ των Πειραιωτών, θετικό το ντεμπούτο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο οποίος μοίρασε μια ασίστ.
Ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς:
«Βελτιώθηκε η ομάδα σε σχέση με το πρώτο ματς. Και αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την αμυντική μας λειτουργία. Κρατάω το πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο πετύχαμε τέσσερα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνουμε.
Η πίεση ψηλά είναι ένα στοιχείο που πρέπει πάντα να έχει ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα ποιος είναι προπονητής. Η πίεση σημαίνει ανάκτηση της μπάλας και ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει τη μπάλα στα πόδια του συνέχεια, αυτός είναι ο στόχος μας».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Αδαμοπούλου στο επί κοντώ και η Ρούσσου στα 1.500 μέτρα χάρισαν στην Ελλάδα δύο χρυσά μετάλλια από τα συνολικά 11 της χώρας μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Δεύτερος ο Τεντόγλου στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 8,14μ.
Την ώρα των δηλώσεών του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, ήταν εμφανές και το μέγεθος του χτυπήματος στο μέτωπο του Λορέντσο Πιρόλα. Χαρούμενος για το πρώτο του γκολ και που άκουσε το όνομά του από την εξέδρα, δήλωσε ο Ιταλός.