Μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από περίπου 10.500 δενδρύλλια, εντόπισε το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας σε αγρόκτημα στην Καρδίτσα.
Για την υπόθεση συνελήφθη στην Καρδίτσα ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 24χρονο συνεργό του που αναζητείται.
Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό της φυτείας οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση στο αγρόκτημα, όπου ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 10.564 δενδρύλλια κάνναβης
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 1.250 γραμμαρίων, και έξι γυάλινα φιαλίδια με έλαιο άγνωστης χημικής σύστασης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, προκειμένου να εντοπιστεί ο συνεργός του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας