Την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού είχαν περισσότερα από 200 παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν στο 18o Summer Camp της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Οι λιλιπούτιοι άσοι έμαθαν πολλά και χρήσιμα πράγματα για το ποδόσφαιρο, τη ζωή, αλλά και τον αγαπημένο τους Ολυμπιακό και πήραν πολλά αναμνηστικά δώρα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
Έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής η αυλαία του 18ου Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός. To Summer Camp ενηλικιώθηκε και πρόσφερε και φέτος μοναδικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις στα περισσότερα από 200 παιδιά που συμμετείχαν.
Αγόρια και κορίτσια απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο έζησαν ένα μοναδικό πενθήμερο στο Προπονητικό Κέντρο του αγαπημένου τους, Ολυμπιακού, στο Ρέντη και σίγουρα θα θυμούνται για καιρό αυτή την εμπειρία!
Το φετινό Camp επέλεξαν παιδιά από την Αττική, από την Θεσσαλονίκη, τη Χίο, το Ρέθυμνο, τη Σαλαμίνα, την Αλεξανδρούπολη, τη Μύκονο, τη Χίο, την Σέριφο, την Σαντορίνη, τα Ιωάννινα, την Ναύπακτο, το Μαρμάρι, το Ηράκλειο, την Πρέβεζα, την Μυτιλήνη, την Αίγινα και πολλές ακόμη περιοχές της χώρας μας.
Τεράστια ήταν και η συμμετοχή από το εξωτερικό. Παιδιά από το Σίδνεϊ, το Κονγό, την Ινδονησία, το Βερολίνο, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, το Κάϊρο και την Αλβανία πέρασαν ένα μοναδικό πενθήμερο στο “σπίτι” του Ολυμπιακού.
Το Summer Camp έδωσε και φέτος την δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά να έρθουν κοντά στον Ολυμπιακό και να μάθουν πολλά και χρήσιμα πράγματα για το ποδόσφαιρο, την ζωή και τον Θρύλο.
Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν κάρτες αξιολόγησης, αναμνηστικά, πολλά δώρα αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έκαναν νέους φίλους πριν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που επέλεξαν και φέτος το Summer Camp του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, την Dole, την Renault, την Vodafone, την Giovas Group, την 3E και την Adidas.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η Μονακό επέστρεψε από το -12 στην τέταρτη περίοδο, νίκησε με 90-85 το Μιλάνο και έκανε μεγάλο βήμα για τη δεκάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.
Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα συγκλονίζει σε μήνυμά της για την μάχη που δίνει ώστε να είναι καλά ψυχολογικά. Η εξομολόγηση για τον φόβο που αισθάνεται.
Τα σενάρια, οι διαφορετικές πολιτικές, το Justice Payout και η νέα δικαστική διαδικασία Μαρόκου, Σενεγάλης, AFCON, που φέρει νέα ανατροπή στο Κόπα Άφρικα και μεγαλύτερο μπάχαλο.