Ανανέωσε με τον Ιγκλέσιας ως το 2020 ο Αστέρας Τρίπολης
Υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ως το 2020 θα παραμείνει ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο.
Ο Αργεντινός μέσος και αρχηγός της ομάδας, αγωνίζεται στον Αστέρα από το 2015 και έχει συμπληρώσει 100 συμμετοχές, σημειώνοντας και 11 γκολ, ενώ είναι πλέον και αρχηγός της ομάδας.
«Για μένα ο Αστέρας είναι οικογένεια και η Τρίπολη σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα σε μια χρονιά που επιστρέψαμε στο Europa League.
Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ και τον κόσμο που μας αγαπάει και μας δίνει ώθηση στους αγώνες», δήλωσε ο Ιγκλέσιας μετά την υπογραφή του συμβολαίου.
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Σάκκαρη – Τάγκερ 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία στους «32» του Indian Wells
- Γιαντράν – Παναθηναϊκός 4-5 πεν. (22-22 κ.δ): Στους «8» του Euro Cup το «τριφύλλι»!
- Καλαμάτα: Η αποθέωση για την άνοδο στη Super League άρχισε από τα… Μεγάρα! (vid+pics)
- Νέα πρωτιά ο Καραλής στη Ρουέν και… παραλίγο νέο ρεκόρ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442