Προσπάθεια να φέρει πίσω στην Ευρώπη τον Μάλκολμ Ντιλέινι κάνει η Φενέρμπαχτσε. Οι πρωταθλητές Τουρκίας παρά τη λήξη της συνεργασίας τους με την Dogus (περίπου 15 εκατ. ευρώ ετησίως) συνεχίζουν να κοιτάνε ονόματα παικτών που βρίσκονται ψηλά στο «ράφι».
Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλει να ντύσει με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε τον άλλοτε γκαρντ της Λοκομοτίβ σε μια προσπάθειά του να ενισχύσει τη θέση των «κοντών».
Την περασμένη σεζόν στο NBA ο Ντιλέινι σημείωνε κατά μέσο όρο 6,3 πόντους, 3 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ ανά 18,8 λεπτά με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς.
Με το συμβόλαιο να ολοκληρώνεται τον Ιούλιο ομάδες τόσο από το NBA όσο και από την Ευρώπη αναμένεται να εκφράσουν ενδιαφέρον για τον υπογραφή του 29χρονου Αμερικανού.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου