Παρουσία των ιδιοκτητών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η προπόνηση του Ολυμπιακού, εν όψει του κρίσιμου τέταρτου τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την Πέμπτη (19:00).
Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ μίλησαν για αρκετή ώρα με τους παίκτες, χωρίς να βγει προς τα έξω το τι ειπώθηκε.
Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται πίσω με 2-1 στη σειρά των τελικών και θέλουν μόνο τη νίκη την Πέμπτη για να διεκδικήσουν στη συνέχεια στο ΟΑΚΑ τον τίτλο. Αλλιώς, αν ηττηθούν την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει τον τίτλο και φέτος.
Αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην των γνωστών τραυματιών Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου