Επίσημη είναι πλέον η μετακίνηση του Αντρές Ινιέστα στην Ιαπωνία και την Βίσσελ Κόμπε, καθώς ο Ισπανός σταρ παρουσιάστηκε σήμερα (24/5) από την ιαπωνική ομάδα.
Ο Ινιέστα έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Βίσσελ Κόμπε, το οποίο θα του αποφέρει 27 εκατ. ευρώ.
«Είχα πολλές προτάσεις, υπήρχαν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν για μένα και έπρεπε να επιλέξω. Η πρόταση που με έπεισε ήταν αυτή της Βίσσελ Κόμπε. Το πλάνο που μου παρουσιάστηκε ήταν το πιο ενδιαφέρον. Η Ιαπωνία είναι μια καταπληκτική χώρα. Θα ήθελα να δουλέψω τώρα, αλλά πρώτα έχω το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διάσημος άσος.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Χιρόσι Μικιτάνι, είναι αντίστοιχα ο πρόεδρος της «Rakuten», που είναι και ο βασικός χορηγός της Μπαρτσελόνα.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.