Αγνοούμενος παραμένει 50χρονος ψαράς στην Κεφαλονιά
Τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ στην παραλία Πλατιάς Άμμου από χερσαίο περίπολο του Λιμενικού Σώματος.
Αγνοούμενος παραμένει ο 50χρονος ψαράς, ο οποίος δεν αναζητείται από το μεσημέρι της Τετάρτης, οπότε και στη θάλασσα στην περιοχή της Παλικής στην Κεφαλονιά.
Το απόγευμα της Τετάρτης, οι οικείοι του άρχισαν να ανησυχούν καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον 50χρονο άντρα και ειδοποίησαν το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε μια μεγάλη επιχείρηση για το εντοπισμό του, που συνεχίζονται μέχρι και τώρα.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με σκάφη του Λιμενικού Σώματος αλλά και πολλούς ψαράδες της περιοχής να αναζητούν το 50χρονο.
Με το πρώτο φώς της ημέρας ελικόπτερο άρχισε από αέρος να «χτενίζει» την περιοχή για τον εντοπισμό του. Τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ στην παραλία Πλατιάς Άμμου από χερσαίο περίπολο του Λιμενικού Σώματος.
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει με τρεις καθηλωτικές υποθέσεις
- Άσκηση ετοιμότητας στο Δήμο Αγίου Νικολάου
- ΣΥΡΙΖΑ: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, η πολιτική ευθύνη των σκανδάλων ανήκει στον Μητσοτάκη
- Χαλασμένο καζανάκι και προβλήματα στo email – Γήινες αναποδιές ταλαιπώρησαν τους αστροναύτες του Artemis II
- Οι Αθώοι: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο Αλέξης Τσίπρας και το ραντεβού με την Ιστορία – Η επαναφορά του ηθικού πλεονεκτήματος απέναντι στα σκάνδαλα
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 22χρονος μετά από καβγά – Συνελήφθη ο κουνιάδος του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442